Online dialoog: Erbij horen

De online dialoog wordt begeleid door ervaren dialoogbegeleiders van Samenspraak Apeldoorn.

 

Over dit evenement

De online dialoog wordt begeleid door ervaren dialoogbegeleiders van Samenspraak Apeldoorn. We gaan het hebben over “Erbij horen”, met name in deze bijzondere pandemietijd met bijbehorende lock down-maatregelen. Via een dialoog, waarbij luisteren naar elkaar de kern van het gesprek is, gaan we ervaringen uitwisselen over hoe “Erbij horen” in deze tijd voor jou is. Een mens is een sociaal wezen, wil graag ergens bij horen. Wij zijn benieuwd of jij dat ook vindt. In een groep van 4 tot 6 personen kan je onder begeleiding van een ervaren gesprekbegeleider hierover met elkaar van gedachten wisselen.

De bedoeling is dat we in twee rondes het dialooggesprek gaan voeren. Dit houdt in dat we, na een kort kennismaakrondje, om de beurt:

1. eerst iets vertellen over een eigen ervaring over wel of niet “Erbij Horen” en

2. in de tweede ronde vertellen we over onze droom als we denken aan “Erbij Horen”. Hoe ziet de/jouw wereld er dan uit en wat je denkt hier zelf al van te kunnen realiseren? Iedereen heeft om de beurt het woord. Het is niet de bedoeling dat je op elkaar reageert, maar vooral dat je probeert goed naar elkaar te luisteren.

Het verdient de voorkeur als je er van te voren al over na denkt en een paar zinnen of steekwoorden op papier zet. Zo wordt het zoveel mogelijk ieders eigen verhaal en geen associatie van het verhaal van de anderen. Dit is echter niet verplicht

Vanwege covid-19 en alle lopende maatregelen houden wij de dialogen online en gebruiken daarvoor Zoom. Na inschrijving ontvang je een email met daarin alle informatie en link om deel te nemen.

The event is finished.

Datum

10 jun 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 21:00
Categorie

Organisator

Samenspraak

Plaats een reactie