Feestelijke opening Week van de Dialoog

Kom je ook op onze opening?

Net als vorig jaar willen we de Week van de Dialoog op de vrijdag voorafgaand aan de week officieel met een feestelijk tintje openen. Dit wordt ook zo landelijk opgepakt door Dialoog In Nederland. Hoewel een deel landelijk wordt georganiseerd, doen veel steden ook zelf iets passends, zo ook in Apeldoorn.

28 oktober organiseert Samenspraak Apeldoorn in samenwerking met Gemeente Apeldoorn de feestelijke opening van De Week van de Dialoog.
We hebben een divers programma, niet alleen met sprekers zoals Wethouder Danny Huizer en onze eigen voorzitter Michiel Wierenga. Maar ook kinderburgemeester Jolie verteld over haar ervaringen met de dialoog en onze eigen stadsdichter Herman Kattemölle draagt het gedicht voor dat hij speciaal heeft gemaakt voor de Week van de Dialoog. Maar dat is nog niet alles, want Het Hoofdpodium o.l.v. Vivienne Jansen laat ons kennismaken met Filosofoon.
Ben je ook zo enthousiast geworden? Ook jij bent van harte welkom. Wel graag jezelf even aanmelden via info@samenspraakapeldoorn.nl.

Ps. uiteraard kan je je nu ook al aanmelden voor één van de dialogen tijdens de week van de dialoog. Dit kan via deze link: https://samenspraakapeldoorn.nl/programma-apeldoorn-in…/

The event is finished.

Datum

28 okt 2022
Expired!

Tijd

16:00 - 17:30

Locatie

Gemeentehuis
Apeldoorn

Organisator

Organizer Name

Plaats een reactie