Dialogen leren begeleiden?

Samenspraak Apeldoorn draagt bij aan begrip voor verschillen tussen de diverse mensen uit Apeldoorn. Dat doen we door “samenspraak” in Apeldoorn te bevorderen tussen mensen van verschillende afkomst, levensovertuiging, cultuur, achtergronden, uiterlijk en niveau. Doordat je luistert naar de ander en naar zijn of haar dromen en doordat de ander ook naar jou luistert, doe je ervaringen op die je de rest van je leven bij kunnen blijven. Samenspraak Apeldoorn organiseert daartoe zelf dialogen en begeleidt dialogen van organisaties waarmee samengewerkt wordt. Samenspraak Apeldoorn biedt ook een plek waar beginnende en ervaren dialoogbegeleiders bij elkaar komen om te oefenen met begeleiden, te experimenteren met thema’s, en elkaar feedback te geven.

Wil je zelf dialogen leren begeleiden?
Meer weten over de waarderende dialoogmethodiek, de opbouw van een dialoogbijeenkomst, de fasen van een gesprek en oefenen met het begeleiden van dialooggroepen? Er wordt door Samenspraak Apeldoorn een training verzorgd. Op 25 maart is een inleidende bijeenkomst van 19.00-22.00 uur gepland. Je bent daarna klaar om ervaringen op te doen. Die mogelijkheid wordt je geboden door Samenspraak Apeldoorn.

Heb je interesse gekregen?
Schrijf je dan in voor deze basistraining dialoog begeleiden door het sturen van een mail naar info@samenspraakapeldoorn.nl.  Wil je je ervaring met het begeleiden van gesprekken vermelden? Heb je vragen stel ze dan gerust via de mail. Na je aanmelding nemen we contact op. Het aantal plekken is beperkt.