Zuiderparkfestival 2 september

Een fotoverslag!

Op zaterdag 2 september stonden wij met onze informatiekraam op het Zuiderparkfestival. Het weer was fantastisch en dat maakte dat het lekker druk was op het festival.

Wat een feest was dit. Met (live) muziek (die ons van drie kanten werd gepresenteerd…). Er werden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. 

Het begon voor ons met een  klein ongelukje bij één van onze vrijwilligers; Henk. Dat een nietje zo gevaarlijk kon zijn, dat weten nu ook! Gelukkig was politie in de buurt, die Henk heeft ontdaan van het nietje. We beginnen ons fotoverslag dan ook met deze actiefoto! 

Sylvia, ook vrijwilliger bij Samenspraak, heeft bij Radio Apeldoorn een interview gehouden. Dit hebben we opgenomen en kan je via onderstaande video bekijken en luisteren. Het geluid is niet bijzonder goed, maar we hebben ons best gedaan. 

Denk je na het horen van de video dat het je leuk lijkt om vrijwilliger bij Samenspraak te worden? Stuur ons dan een email  (info@samenspraakapeldoorn.nl) en maken we een afspraak met je om eens langs te komen. 

Plaats een reactie