Samenspraak na(ar) de zomer

Samenspraak na(ar) de zomer?

De zomer staat voor de deur. Vroeger was ik niet zo’n ‘zomermens’, want in de zomer zat ik wel eens alleen op kantoor en dan miste ik de verbinding en mensen om me heen. Tegenwoordig ervaar ik dat anders. Herfst en winter brengen mensen binnen bij elkaar, lente en zomer brengen mensen buiten bij elkaar. En er is natuurlijk veel meer dan een leven op kantoor. 

Behalve ‘naar de zomer’, zijn we, als bestuur, ook bezig met ‘na de zomer’. Daar voeren we onder andere gesprekken over met onze vrijwilligers. Hoe zie je de toekomst van Samenspraak? Is de dialoog nog wel overal van toepassing? Kunnen we breder inzetten dan (vooral) gefocust zijn op het voeren van dialogen? 

Allemaal vragen waar we over aan het nadenken zijn. Met elkaar over in gesprek gaan. Want tijden veranderen en als je niet met de tijd mee gaat, wordt je vroeg of laat door de tijd ingehaald. Persoonlijk merk ik dat ook, want ik werk tegenwoordig vaak ver van huis. Als ik niet voorzichtig ben met mijn tijd, word ook ik door de tijd ingehaald..

Denk mee! 
We nodigen iedereen uit om met ons mee te denken over de toekomst van Samenspraak. Misschien heb je een idee om inwoners van Apeldoorn en omgeving op een innovatieve manier met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Of inspiratie of ervaring die ons kan helpen bij een mogelijke nieuwe koers voor Samenspraak als organisatie.  

Heb je je nog niet opgegeven voor een gesprek? Of is er iets tussengekomen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@samenspraakapeldoorn.nl, dan plannen we iets. Wil je lekker brainstormen over een leuk en concreet idee met de medewerkers van het projectbureau? Dan kan natuurlijk ook, via info@samenspraakapeldoorn.nl. We horen graag van je.

De week van de dialoog 2023
Naast de zomer staat ook de week van de dialoog 2023 voor de deur. Welja, in ieder geval de voorbereidingen. De week van de dialoog zal dit jaar waarschijnlijk plaatsvinden van vrijdag 3 november tot en met vrijdag 11 november. Het thema is nog niet bekend, maar houd onze site en social media de komende tijd goed in de gaten. Meer informatie volgt binnenkort!

Voor nu wil ik iedereen bedanken voor het lezen van onze nieuwsbrief én vast een hele mooie en fijne zomer wensen. Geniet ervan! 

Plaats een reactie