Even voorstellen: Loes

Door Loes

Even voorstellen: Loes Hoekstra

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen: mijn naam is Loes Hoekstra. Ik ben opgegroeid in Oldemarkt, een klein dorpje in Overijssel. Op mijn 21e ben ik verhuisd naar Hilversum waar ik jaren werkzaam ben geweest als doktersassistente op de poli Cardiologie. 

In Hilversum heb ik mijn man ontmoet en is onze dochter Merel geboren. Vanwege het werk van mijn man en de zoektocht naar een groter huis zijn wij verhuisd naar Apeldoorn en daar is onze zoon Ruben geboren. Als huisdier hebben wij een Britse korthaar kat. 

Na nogal wat tegenslagen wat betreft mijn gezondheid en een operatie bij mijn kleine hersenen ben ik onlangs via MEE-veluwe terecht gekomen bij Samenspraak Apeldoorn. Ik vind het een fijne plek om aan mij zelf te werken en te ontdekken wat ik qua werkzaamheden nog aan zou kunnen.

Plaats een reactie