Wat wij doen op het projectbureau.

Vanuit het Projectbureau door Miranda Kalksma

Stichting Samenspraak Apeldoorn bestaat uit een vrijwillig bestuur en dialoogbegeleiders. Samenspraak wordt ondersteund door het projectbureau. Het projectbureau is gevestigd in de Buurtkamer. Op het projectbureau werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze medewerkers werken ieder aan hun eigen doelen om op termijn een volgende stap in het vrijwilligerswerk of richting regulier werk te maken. Iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten en 

Maar wat doet dan het projectbureau? Het projectbureau is elke maandag- en woensdagochtend aan het werk. Zij doen alle voorkomende ondersteuningswerkzaamheden op zowel administratief als creatief vlak. De website wordt bijgehouden en van alles op geplaatst. De social media kanalen bijgehouden door te reageren op berichten, maar ook om berichten te plaatsen namens Samenspraak. Ze maken flyers en het jaarboekje. Daarnaast alle administratieve taken die voorkomen rondom evenementen, trainingen en dialogen. Hier kan je denken aan aanmeldingen bijhouden bijvoorbeeld in Eventbrite  of beantwoorden van e-mails. 

Ook deze nieuwsbrief wordt door het projectbureau gemaakt in Mailchimp. Het werken bij Samenspraak helpt niet alleen in het versterken van persoonlijke en basiswerkvaardigheden maar zorgt ook voor kennis en kunde. Dit kunnen zij weer inzetten in hun verdere carrière. 

Voor Samenspraak is het projectbureau van grote waarde en geeft een stukje professionaliteit. De vrijwilligers doen hun werk met veel plezier. Wil jij eens kennis met ons maken? Kom dan eens langs op het projectbureau in de Buurtkamer. 
Ps: kijk ook eens op onze sociale media! Wij nodigen je uit om ons te volgen en hopen op je likes! 

Plaats een reactie