Nieuws vanuit de Bestuurskamer

Door Michiel Wiersinga

Namens het bestuur en het projectbureau van Samenspraak heet ik iedereen van harte welkom bij (het lezen van) deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar!
Het nieuwe jaar is nu ongeveer een maand van start. Wat zal het jaar ons verder gaan brengen? De toekomst is in vele opzichten onzeker en dat raakt me soms. Maar ik probeer mezelf vooral te richten op waar ik wél invloed op heb. Bijvoorbeeld door vooruit te kijken en mooie projecten met en via Samenspraak organiseren.

Visie, missie en meer
Op dit moment zijn het bestuur en het projectbureau bezig met onze visie voor de komende jaren. Wie zijn we en wat willen bereiken? En hoe kunnen we dit bereiken? Zomaar een paar vragen waar we hard over aan het nadenken zijn. Met hopelijk over een tijdje een visie, missie en concrete doelen als resultaat. Als stip op de horizon en als rode draad om samen met iedereen die bij Samenspraak betrokken is naar te kijken en aan te bouwen.

Padlet op proef
Eind 2022 zijn we begonnen met het intern gebruiken van een ‘padlet’. Kort gezegd: een speciale webpagina waar onze activiteiten en oproepen op staan. Op deze manier kan iedereen die bij Samenspraak betrokken is altijd zien wat er speelt en wat er op de planning staat. 

Bijdragen?
Zoals je kunt lezen is Samenspraak dus volop in beweging. Wil je ook bijdragen, met een idee, als vrijwilliger of als bestuurslid? Dat zouden we ontzettend leuk vinden. Want alleen door gezamenlijke inzet kunnen we muren afbreken en de toekomst een stukje beter maken. We horen graag van je.
Michiel Wiersinga
Bestuursvoorzitter
Samenspraak Apeldoorn

Plaats een reactie