Feestdagenwens uit de Bestuurskamer

Door Henk de Boer

De maand December is al weer een aantal dagen onderweg. Sinterklaas is het land weer uit en de Kerst(man) doet zijn intrede. Traditioneel een ‘mooi’ moment om terug- en vooruit te blikken. Maar ik weet niet zo goed welke bril ik op moet zetten omdat de diverse gezichten niet heel erg vrolijk stemmen. Dit schrijvende en overdenkende, realiseer ik mij dat dit een keuze is. Ik wil dan ook niet alleen de negatieve dingen zien en benadrukken maar me meer richten op de positieve kanten. Het belangrijkste daarbij is de constatering dat er ook heel veel mensen zijn die zich bekommeren om onze wereld met al zijn verschillende mensen, ideeën  en grote maatschappelijke uitdagingen. Door het samen te doen zijn wij als individu tot grootse dingen in staat. Samendoen vergt ook verbinding en ik hoop dat wij daar met behulp van de Dialoog een steentje aan bij mogen dragen.

Fijne feestdagen en voor 2023 veel verbindend vermogen.

Plaats een reactie