Terugblik Week van de Dialoog 2022

De week van de dialoog 2022 had dit jaar het thema Samen Thuis. Vele organisaties hebben hun locatie belangeloos aangeboden en onze dialoogbegeleiders hebben diverse tafels mogen begeleiden. Uiteraard hadden we daarvoor ook deelnemers nodig en ook zij waren er gelukkig aanwezig en deden actief mee. 

De week startte met de feestelijke opening op 28 oktober. Wil je een impressie zien van die middag? Kijk dan onderstaande video. De foto’s zijn gemaakt door Marnix Klooster. 

Fotoverslag van opening 28 oktober

Verslag en foto's van de dialogen

Van een aantal dialogen zijn er verslagen en foto’s gemaakt. Uiteraard met toestemming. Waarom dan niet van alle dialogen? Dit is omdat niet iedereen op de foto wil, de dialoog een bepaalde vertrouwelijkheid en intimiteit heeft waardoor een verslag  niet gewenst is. Of simpelweg omdat er niet aan is gedacht. Dat is allemaal prima, want daar gaat het natuurlijk ook niet om. Het gaat om verbinding met elkaar te krijgen, naar elkaars verhalen te luisteren en je eigen ervaringen te kunnen vertellen. 

Benieuwd? Klik dan op onderstaande link en je kan daar de verslagen en de foto’s lezen. 

Plaats een reactie