Save the date Week van de Dialoog 2022

Het is nog maar juni, maar bij Samenspraak zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van de Week van de Dialoog. De werkgroep, het projectbureau, een aantal dialoogbegeleiders en het bestuur heeft afgelopen dinsdagavond een avond gehad om zich te laten inspireren voor deze week. Het belooft weer een mooie week te worden en hopen dan ook op veel locaties en aanmeldingen. 

Maar daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig en doen wij alvast een oproep om over na te denken of om gehoor aan te geven. Laten we samen Apeldoorn een mooi evenement bieden

  • Locaties: heb jij of weet jij een leuke locatie waar een tafel of meerdere tafels gehouden kunnen worden? Stuur ons dan alvast een mail via deze link; dan nemen we jouw locatie mee in onze mailings. Vermeld dan ook de contactpersoon van die locatie.
  • Dialoogbegeleider: Ben jij al dialoogbegeleider bij Samenspraak? Dan krijg jij zeker een mail. Maar misschien ben je nu al enthousiast en wil je je alvast opgeven! Stuur dan een mail via deze link  Ben jij nog niet dialoogbegeleider, maar ben je wel nieuwsgierig? Kijk dan eerst eens naar deze vacature als dialoogbegeleider . Ben je geïnteresseerd, reageer dan met een motivatie en wij nemen begin september contact met je op.
  • Deelnemers aan dialoogtafels: kan je niet wachten of wil je als één van de eerste op de hoogte gebracht worden van de mogelijke tafels? Stuur ons dan een mail naar  info@samenspraakapeldoorn.nl

In september gaan wij verder met alle voorbereidingen en dan krijgen jullie nog meer informatie. Wij hebben er al zin in!

Plaats een reactie