Even voorstellen…Michiel Wiersinga

Door Michiel Wiersinga

Ik ben Michiel Wiersinga, ondernemer, geboren in Apeldoorn, woonachtig in Vaassen. 

Sinds kort ben ik algemeen bestuurslid bij Samenspraak Apeldoorn. De afgelopen maanden heb ik al mee mogen draaien met het bestuur en het projectbureau. 

Het werk dat Samenspraak doet spreekt me erg aan, want de maatschappij verhardt en tegenstellingen (in plaats van overeenkomsten) lijken steeds meer de boventoon te voeren. Naar mijn mening is niemand daarbij gebaat, want je kunt beter eerst naar elkaar luisteren voordat je een mening vormt. Door te luisteren kom je er snel achter dat je veel gemeen hebt en samen veel kunt bereiken.

Tijdens het meedraaien met het bestuur ontdekte ik dat Samenspraak Apeldoorn ook een prachtig projectbureau heeft dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt weer aan het werk te gaan. Ook dat vind ik een mooi en nobel doel waar ik me graag voor wil inzetten, en daarom ben ik blij dat ik bestuurslid bij Samenspraak Apeldoorn kan zijn.

Tot een ontmoeting bij één van de vele verbindende evenementen met of door Samenspraak!

Michiel-Wiersinga-NieuweLijn-2022

Plaats een reactie