Meet Your World Festival

Op zondag 5 juni (eerste pinksterdag) organiseren Méli-Mélo, De Vrolijkheid, AZC-Apeldoorn, Phoenix, Stichting Samenspraak, Da Capo en GIGANT het Meet Your World Festival. Een spetterende middag vol ontmoetingen, workshops, muziek en meer.

De dag bestaat uit het ontmoeten van mensen van andere culturen en met andere achtergronden. Zo ontmoet je mensen uit het AZC en worden door dit feest drempels verlaagd. Het festival is gratis en er zijn diverse activiteiten waaronder dialoog tafels die door Samenspraak worden georganiseerd. Wil je daaraan meedoen of aan een andere activiteit? Meld je dan via de link hieronder aan!

PS: locatie Popzaal in de Gigant

2 gedachten over “Meet Your World Festival”

    • Beste Diana,
      Door jouw vraag kwam ik erachter dat de link naar informatie over het festival het niet deed, dus dat is nu aangepast. Het festival vindt plaats bij de Gigant, onder andere in de Popzaal.

      Beantwoorden

Plaats een reactie