Even voorstellen: Johan van der Meer

Door Johan van der Meer

Mijn naam is Johan van der Meer en ik ben sinds media april begonnen als medewerker op het projectbureau.

Graag stel ik mij even aan u voor. Op 1 juli a.s. word ik 65 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en onze herdershond in het centrum van Apeldoorn, wij hebben 2 kinderen. Een dochter en een zoon en 3 kleinkinderen. Onze dochter woont in Breukelen en onze zoon in Apeldoorn.

Ik heb ruim 30 jaar als binnendienstmedewerker bij een groothandel in meubelbeslag gewerkt. Ik zit momenteel ruim een jaar in de ziektewet door allerlei stressfactoren.

Ik vind het fijn om nu weer 2×3 uurtjes in de week mee te draaien op het projectbureau en mijzelf weer een beetje nuttig te maken voor de maatschappij, waarbij ik voor de Stichting Samenspraak apprecieer om mensen in dialoog te laten gaan en respect voor elkaar te tonen. een achtergrond in onderwijs en ga graag ondersteunen in dialoog training.

 

 

IMG-20220525-WA0000

Plaats een reactie