Even voorstellen: Heidi van den Hul

Door Heidi van den Hul

Mijn naam is Heidi van den Hul, woonachtig in Apeldoorn, coach, ondernemer en consultant in Textiel

Ik ben onlangs algemeen bestuurslid  met taakaccent training geworden bij Samenspraak Apeldoorn. Ik heb een achtergrond in onderwijs en ga graag ondersteunen in dialoog training.

 

Deventer is mijn geboorteplaats maar ik ben getogen in Apeldoorn. Ik heb het een groot voorrecht gevonden om in een bosrijk gebied op te groeien, de natuur is altijd op korte afstand en zorgt voor balans en rust. 

Ik omarm van harte de missie van Samenspraak om Apeldoorners dichterbij elkaar te brengen door middel van dialoog. De maatschappij wordt individueler, we weten weinig van wat er achter de voordeur speelt, maar door in dialoog te gaan, leren we elkaar kennen en ontstaat er begrip. Je buurman of buurvrouw krijgt een gezicht en verhaal. 

 

Het bestuur en projectbureau hebben mij een warm welkom gegeven en ik heb al aan mijn eerste dialoog training mogen deelnemen.

 

Ik kijk ernaar uit om de eerste dialoog te begeleiden en mee te maken.  

Plaats een reactie