Even voorstellen: Roelof Oudman

Graag stellen wij jullie voor aan een oud ‘nieuw’ lid van het bestuur: Roelof Oudman, algemeen lid en coördinatie trainingen.
Voor nu ook als interim voorzitter. Voor de meesten van jullie is hij geen onbekende. Roelof is jaren voorzitter geweest bij Samenspraak en is hij altijd betrokken gebleven als opleider voor de dialoogbegeleiders. Maar we laten Roelof hieronder even zelf aan het woord.

“Als betrokkene bij de dialoog in onze stad gaf ik me in 2007 op voor deelname aan de training voor gespreksbegeleiders van de eerste “Dag van de Dialoog” in Apeldoorn. 

Het mondde erin uit dat mijn rol bij de Dag van de dialoog groeide van gespreksbegeleider tot lid van de voorbereidingscommissie voor het project “Dag van de dialoog” sedert 2007 tot (mede-) oprichter van de Stichting Samenspraak Apeldoorn (2013). 

Nadat ik in 2019 uit het bestuur trad, bleef ik als trainer en adviseur bijstaan aan deze -in mijn ogen belangrijke bijdrage aan geweldloos communiceren, verbinden, sociale vaardigheid en betrokkenheid.

Nog nieuwe bestuursleden nodig!

Ondanks veel inzet van het bestuur leverde de werving van nieuwe, geïnspireerde bestuursleden nog geen nieuwe voorzitter of secretaris op. Als oud-voorzitter kan ik alleen maar getuigen dat een rol in het bestuur van Samenspraak je veel genoegen en leerzaamheid biedt.
De kunst van het toepassen van de dialoog bijvoorbeeld. Maar ook het verbreden van je netwerk, omdat de werkzaamheden van Samenspraak bijdragen aan de integratie en emancipatie van iedere Apeldoorner.
Dat komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in de deelname aan projecten, zoals de Vredesweek, de Vredeswandeling, De nationale Vrouwendag, de Beursvloer, het evenement van Mondial, etc. en uiteraard de Week van de Dialoog!

Het is daarom dat ik opnieuw algemeen bestuurder werd, en tevens -totdat een nieuwe voorzitter bereid gevonden is- tijdelijk waarnemend voorzitter. Onze stad heeft Samenspraak nodig! Heeft jou nodig!

Neem graag  via onze website contact op als je meer wil weten over een rol als voorzitter of secretaris. Ik beloof dat het hoe dan ook prettig kennismaken zal worden”

Roelof Oudman, bestuurder en trainer/ adviseur bij  Stichting Samenspraak.

Plaats een reactie