De vrijwilligersroute

Op zaterdag 30 oktober organiseert Mensen maken Apeldoorn de vrijwilligersroute. Een route door Apeldoorn om aandacht te vragen voor vrijwilligers organisaties. Alle deelnemende organisaties zijn op zoek naar vrijwilligers.

Stichting Samenspraak Apeldoorn doet hier aan mee in de zoektocht naar een nieuwe voorzitter en voor 2 nieuwe vrijwilligers om te helpen in het projectbureau.

De stichting vind je op nummer 26 op het kaartje hiernaast.
Aan de van de Spiegelstraat (naast nummer 3).

Stichting Samenspraak Apeldoorn is actief in het in leven houden met van de dialoog in Apeldoorn. Daarnaast is de stichting actief bezig met polarisatie tegen te gaan en muren in contact te doorbreken om mensen, groepen en culturen in gesprek met elkaar te brengen.

Plaats een reactie