Doe mee aan de aftrap: Week van de Dialoog

Van 1 t/m 5 november zoeken we weer meer verbinding in de samenleving door met elkaar in gesprek te gaan. Op veel plekken in Apeldoorn zijn dialoogtafels waar je samen kunt praten over het thema ‘De moeite waard’. Ook zullen er Zoom-dialooggesprekken gehouden worden, zodat je ook vanuit huis aan de gesprekken deel kunt nemen.

De landelijke aftrap van de Week van de Dialoog is op vrijdagmiddag 29 oktober om 15.00 uur. Onze Apeldoornse wethouder Detlev Cziesso zal hieraan ook meewerken. Je kunt het via een livestream volgen. Voor meer informatie verwijs ik naar de site www.samenspraakapeldoorn.nl waar actuele informatie te zien zal zijn.

Doe mee en geef je op. Dat kan via de website van Samenspraak, via de facebookpagina of door het sturen van een mail naar info@samenspraakapeldoorn.nl. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Iedereen mag meedoen, iedereen is de moeite waard, ook als je dat zelf misschien niet zo ervaart. Ook die kant mag aan bod komen, zodat we verschillende persoonlijke ervaringen met elkaar kunnen delen.
Tijdens de gesprekken gaat er vooral om dat we naar elkaar luisteren en daardoor van elkaar kunnen leren en meer begrip voor elkaar kunnen krijgen. De deelnemers zijn ieder jaar weer verrast over de openheid die tijdens een dialooggesprek ontstaat en de verbindingen die worden gelegd. Dus ga het avontuur aan!

Graag tot ziens tijdens een van onze dialoogbijeenkomsten.

Namens de Werkgroep Dialoog,
Quirine Lensvelt-Ruys

Plaats een reactie