Even voorstellen: Ellen Witteveen

Ik ben sinds deze maand de nieuwe secretaris van het bestuur van Stichting Samenspraak. Graag stel ik mij even aan jullie voor.

Mijn naam is Ellen Witteveen en ik ben 60 jaar. Ik woon alleen vlakbij het centrum van Apeldoorn. Ik heb een zoon en een dochter die niet meer thuis wonen.

In 2013 ben ik afgekeurd voor betaald werk vanwege psychische klachten en sindsdien werk ik als vrijwilliger. Ik heb voor diverse organisaties gewerkt in de afgelopen jaren. Momenteel werk ik naast mijn functie als secretaris ook als vrijwilliger in de winkel van Terre des Hommes. En bij de Wereldwinkel werk ik als vrijwillig winkelmedewerker en als algemeen bestuurslid. Ik vind het belangrijk om zinvol werk te doen. Daar word ik blij van.

Nog even terugkomend op het thema van deze maand in onze nieuwsbrief (maart 2021) : “zelfvertrouwen”. Als ik aan iets nieuws begin denk ik altijd aan de spreuk van Pipi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Dat geeft mij zelfvertrouwen.

Hartelijke groet,

Ellen Witteveen.

Plaats een reactie