Even voorstellen: Nathalie Nede

Mijn naam is Nathalie Nede, ik ben 33 jaar en ik woon niet in Apeldoorn maar in Arnhem. Hier ben ik raadslid namens de ChristenUnie. In dit werk houd ik me onder andere bezig met inclusie en het verbinden van mensen.

Ook in mijn privé leven en dat van de mensen om mij heen is het gebrek aan inclusie helaas nog vaak een issue. Ik vind het belangrijk om mij in te zetten voor verbinding, gelijkwaardigheid en wederzijds begrip. Dat is ook waar Samenspraak voor staat. Ik heb dan ook met veel plezier meegedaan aan de Week van de Dialoog.

Ik ben enthousiast en trots dat ik als bestuurslid bij mag dragen aan deze mooie organisatie. Samen kunnen we verbinding leggen, behouden en uitsluiting tegen gaan. Diversiteit is een verrijking, we kunnen van elkaar leren en samen staan we sterker!

Plaats een reactie