Opening Week in Dialoog Nederland

De landelijke opening van De week van de Dialoog 2020 is op 30 oktober van 10.00u tot 12.00u. 

Met onder meer Stichting Ik Wil uit Eindhoven, Pax voor Peace, Roze 50+ en Coronablues van Nationaal Theater Den Haag. Iedereen is van harte welkom. Georganiseerd door  UtrechtEindhovenDen Haag, BredaApeldoorn en andere dialooginitiatieven in het land.

De opening en aansluitende dialoog vinden online plaats via zoom. Meld je aan via de  bovenstaande rode knop.  Hier vind je ook meer informatie over de landelijke opening. Aanmelden is verplicht! 

De week van de dialoog is een jaarlijks terugkerend evenement waarin we stilstaan bij de waarde van dialoog voor een sterke inclusieve gemeenschap. Dat doen we door in verschillende steden in het hele land met elkaar in gesprek te gaan, mensen te ontmoeten buiten de eigen kring. Door naar elkaar te luisteren, verschillende perspectieven te horen, ervaringen, idealen en acties te delen ontstaan nieuwe inzichten en komen we verder.

Dialooginitiatieven uit heel Nederland doen mee aan de Week van de Dialoog onder andere:  Utrecht in DialoogEindhoven in DialoogBreda in DialoogHaarlem in dialoogDialoog in Den Haag,  Apeldoorn in dialoog

 

Thema: Erbij horen!

De dialoogsteden spreken ieder jaar met elkaar een verbindend thema af voor de dialogen. Dit jaar is het thema ‘Erbij horen‘. Een thema dat ons raakt. Of je nu jong, oud, man of vrouw bent; In heel Nederland gaan wij over dit thema met elkaar in gesprek. Hoe ga jij hier mee om als je dit herkent of overkomt?  Voel jij je wel eens buitengesloten? Voelt het alsof jij erbij hoort? Of misschien wil je juist er niet bij horen!  

Op de landelijke opening wordt je alvast geïnspireerd en wij zien je graag terug op één van onze online dialogen tijdens de Week van de Dialoog in Apeldoorn. Wil je je hier alvast voor aanmelden? Klik dan op de onderstaande knop.

Plaats een reactie