Even voorstellen: Marcus Patty

samenspraakapeldoorn

Mijn naam is Marcus Patty en ik wil me graag voorstellen als nieuw bestuurslid. 

Ik woon in Apeldoorn en ik ben van Molukse komaf. Ik ben vader van drie kinderen.
Ik werk in de cultuur specifieke zorg met ouderen. Ik heb daar bewust voor gekozen van wege mijn Molukse achtergrond omdat de doelgroep waarmee ik werk ook op aansluit.

Al op jonge leeftijd heb ik te maken gehad met racisme en uit uitsluiting. Dat heeft me toen al doen beseffen om daar wat mee te doen. En me daarvoor maatschappelijk in te zetten. Ik ben iemand die graag verbinding zoekt in sociale vraagstukken en daar dan iets graag mee wil doen. Zo ben ik naast mijn werk in de zorg ook deels werkzaam in de culturele sector. Alleen is dat door de huidige Covid problematiek lastig. 

Met Samenspraak wil ik graag met vraag stukken zoals racisme en uitsluiting wat doen. Met name in Apeldoorn omdat ik merk dat er momenteel niet veel aandacht voor is.

Plaats een reactie