Jaarboekje 2019

Het Jaarboekje 2019 van Samenspraak is vanaf nu te downloaden. 

Het jaarboekje neemt je mee terug naar een bijzonder jaar voor Samenspraak. Veel nieuwe gezichten, nieuwe inzichten en het begin van een vernieuwende visie. 

Maar ook kijken we naar 2020 en verder, want meer dan ooit is de missie van Samenspraak zo actueel geweest. Namelijk dat uitsluiting vanwege ras, etniciteit, beperking stopt. Stichting Samenspraak brengt mensen met elkaar in gesprek. Samenspraak kan altijd plaatsvinden, met je buren, je collega’s, bij de kassa op het schoolplein. Als je ‘samenspraak’ op de dialoogmanier beoefent, draag je bij aan een ontspannen samenleving waarin uitsluiting wordt tegengegaan. Op deze wijze willen we bijdragen aan een sociale en vreedzame (Apeldoornse) samenleving.

Plaats een reactie