Vanuit het bestuur: Denktank

Op 12 september hadden we een mooie opkomst bij de visiebijeenkomst van Stichting Samenspraak. Het was ons wel opgevallen dat veel mensen graag mee willen denken aan vernieuwing en vernieuwende ideeën. Daarom hebben we besloten het initiatief te nemen om een Denktank te starten. Bernard Hilgers zal de opstart van de Denktank doen en aan de slag gaan met de groep met het beantwoorden van de eerste vraag: “Wat is het fundament van Stichting Samenspraak Apeldoorn?”

Bernard is al even betrokken bij de Stichting en heeft ook bij Nederland In Dialoog contacten. En is vanuit de kunst en cultuursector vaker bezig met dit soort vraagstukken. In een van de komende nieuwsbrieven zullen we hem vragen ook zichzelf voor te stellen.

Lees je dit nu en denk je: Dat lijkt mij ook interessant, daar wil ik meer van weten of wel graag bij betrokken worden? Stuur dan even een e-mail naar info@samenspraakapeldoorn.nl zodat een van ons even contact met je op kan nemen!

Plaats een reactie