Website beheerder (trainee)

Wil jij ervaring opdoen in de ICT? Ben je creatief? Heb je gevoel voor teksten, vormgeving en opmaak? Vind je het leuk om achter de computer te zitten? Ben je werkloos of kom je uit de ziektewet en zoek je een opstapje richting betaald werk? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Samenspraak Apeldoorn is een enthousiaste groep vrijwilligers met een hart voor verbinding tussen mensen onderling, ongeacht wie ze zijn. De stichting zet zich door middel van kleine, spontane activiteiten in om mensen dichter bij elkaar te brengen. Om muren af te breken, om een lans te slaan voor het wij-gevoel tussen de Apeldoorners. Om onze activiteiten breed bekend te maken en om ons netwerk te vergroten, zoeken wij iemand die onze website wil helpen vormgeven en de content vullen.

Werkzaamheden:
– Artikelen publiceren.
– Teksten herschrijven naar webteksten en op de website plaatsen.
– Vormgeving verzorgen in de layout van de huisstijl van Samenspraak.
– Tekstberichtjes leuk opmaken en voorzien van plaatjes, foto’s.
– Reageren op reacties op de artikelen.

Wij bieden:  
– Een omgeving waarin je kunt wennen aan werken op een kantoor.
– Je doet ervaring op in de ICT, dit helpt je op weg naar betaald werk.
– Opleiding/training in het werken met WordPress

Tijdsbesteding:
Onze kantoortijden zijn van maandag- en woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur in “De Buurtkamer”, van de Spiegelstraat naast nr. 3 (klein gebouwtje naast de flat). Het is onbetaald werk. De werkzaamheden kunnen eventueel ook deels thuis worden uitgevoerd.

Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@samenspraakapeldoorn.nl Je kunt ook bij ons binnenlopen tijdens kantoortijden of bellen: 06-13706035 op maandag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vacatures en activiteiten van Samenspraak

Plaats een reactie