Vacature bestuurslid

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die een passie hebben voor verbinden, samenwerken, luisteren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in leeftijd, culturele achtergrond en afkomst om in Samenspraak te komen tot een stichting die een groot verschil kan maken voor Apeldoorners in de buurt.
 
NADERE OMSCHRIJVING
Stichting Samenspraak Apeldoorn wil discriminatie, uitsluiting en polarisatie tegen gaan. We doen dat door Apeldoorners met elkaar in gesprek te brengen middels een dialoog. Bij Stichting Samenspraak werken betrokken vrijwilligers en een betaalde medewerker die een projectbureau aanstuurt. Het projectbureau ondersteunt de vrijwilligers bij het organiseren van de activiteiten. Op het projectbureau werken een aantal vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkervaring opdoen en op die manier weer sneller aan het werk kunnen binnen een reguliere baan.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Ben jij handig in het schrijven van teksten? Of vind je social media erg leuk om bij te houden. En vind je het leuk om binnen een stichting een lijn uit te zetten? Het ondersteunen en begeleiden van vrijwilligers, het neerzetten van beleid om een doel te behalen? Schuw je het nemen van verantwoordelijkheid niet?

Wat zoeken wij: Wij zijn op zoek naar bestuursleden die een passie hebben voor verbinden, samenwerken, luisteren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting. We willen een divers bestuur in leeftijd, culturele achtergrond en afkomst om in Samenspraak te komen tot een stichting die een groot verschil kan maken voor Apeldoorners in de buurt.

Tijdsbesteding;
Reken op circa 4 tot 8 uur per maand voor de rol van algemeen bestuurslid.

Wat bieden wij:
• Een zinvolle en afwisselende taak die van belang is voor Apeldoorn
• Een zinvolle taak die erg gewaardeerd wordt door de gemeentelijke overheid
• Leuke contacten met boeiende mensen
• Voldoende budget om initiatieven uit te voeren of te ondersteunen
• Vergoeding van je (eventuele) onkosten.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande tekst? Ben jij 16 jaar of ouder? Beschik jij over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Misschien ben je expert op het gebied van social media? Heb je een groot netwerk onder jongeren? Of juist vanuit je vakgebied?

Dan horen we heel graag van je!

We zoeken een algemeen bestuurslid met affiniteit met social media.
Voor meer informatie en het maken van een belafspraak kan je contact opnemen met:
Kirsten Regtop Voorzitter, email: Kirsten.regtop@samenspraakapeldoorn.nl

Als je graag in dialoog zou gaan om te zien of deze vrijwilligersfunctie past bij jou, wees dan van harte uitgenodigd om contact te leggen via het projectbureau van Stichting Samenspraak Apeldoorn: info@apeldoornindialoog.nl of info@samenspraakapeldoorn.nl, telefoonnummer 06 13706035. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vacatures en activiteiten van Samenspraak

Plaats een reactie