Social media medewerker

Ben jij dagelijks te vinden op Facebook en twitter? Is het jouw sport om regelmatig berichtjes te posten? Wil je werkervaring opdoen op een kantoor, samen met leuke collega’s in een ongedwongen sfeer? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Samenspraak Apeldoorn is een enthousiaste groep vrijwilligers met een hart voor verbinding tussen mensen onderling, ongeacht wie ze zijn. De stichting zet zich door middel van kleine, spontane activiteiten in om mensen dichter bij elkaar te brengen. Om muren af te breken, om een lans te slaan voor het wij-gevoel tussen de Apeldoorners. Om onze activiteiten breed bekend te maken en om ons netwerk te vergroten, zoeken wij iemand die zich moeiteloos beweegt op de diverse sociale media.

De functie
Ben je werkloos of kom je uit de ziektewet en zoek je een opstapje richting betaald werk? Wil je werkervaring opdoen op een kantoor, samen met leuke collega’s in een ongedwongen sfeer? Loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen, of stuur je contactgegevens in een mailtje naar info@samenspraakapeldoorn.nl Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Werkzaamheden

  • Berichtjes plaatsen op Facebook, twitter, instagram, etc.
  • Korte wervende tekstberichtjes schrijven.
  • Tekstberichtjes leuk opmaken en voorzien van plaatjes, foto’s.
  • Onze flyers, posters, en ander promotiemateriaal ontwerpen en vormgeven.

Tijdsbesteding
Onze kantoortijden zijn van maandag- en/of woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur in “De Buurtkamer”, van de Spiegelstraat naast nr. 3 (klein gebouwtje naast de flat). Het is onbetaald werk. De werkzaamheden kunnen eventueel ook deels thuis worden uitgevoerd.

Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@samenspraakapeldoorn.nl Je kunt ook bij ons binnenlopen tijdens kantoortijden of bellen: 06-13706035 op maandag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vacatures en activiteiten van Samenspraak

Plaats een reactie