Training dialoog begeleiden

Wil je zelf een dialoog begeleiden? Wil je als ervaren begeleider je kennis en vaardigheden opfrissen? In oktober 2019 organiseren wij weer een aantal trainingen: dialoog begeleiden. Je maakt kennis met de achtergrond van de dialoog en de dialoogstappen. Je oefent met luisteren en vragen stellen en met het begeleiden van de dialoogtafel.  In de training werken we met een diversiteit aan werkvormen. Een cursusavond begint om 18.00 uur met een eenvoudige vegetarische maaltijd (soep en broodjes). De training start om 18.30 en wordt afgesloten om 21.30 uur. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Heb je interesse om alvast op de lijst te komen? Meld je aan via info@samenspraakapeldoorn.nl. Zodra er meer bekend is over de cursusdata, ontvang je dan direct een mail met nadere informatie.

 

Plaats een reactie